Sve na jednom mestu za vaša vozila


  • Alternatori
  • Starter/Elektro pokretac/Anlaser
  • DC motori
  • Torzione osovine
  • Delovi startera
  • Delovi alternatora
  • Ostali delovi

AlternatoriU ponudi su alternatori rezervni delovi za sve tipove vozila, nudimo zamenske alternatore proizvedene po standardima i licencama orginalnih proizvođača kao i orginalne alternatore Bosch, Iskra/Lertika, Delco Remy, Mitsubishi, Hitachi, Valeo, Mando, Motorola, Denso, Magneti marelli, Nikko, Sawafuji, Lucas, Magneton, Poong sung, u zavisnosti od potrebe i zelje kupca. Svi alternatori imaju garanciju u trajanju od 6 do 12 meseci.

U ponudi su starteri rezervni delovi za sve tipove vozila, nudimo zamenske startere proizvedene po standardima i licencama orginalnih proizvođača kao i orginalne staretere Bosch, Iskra/Lertika, Delco Remy, Mitsubishi, Hitachi, Valeo, Mando, Motorola, Denso, Magneti marelli, Nikko, Sawafuji, Lucas, Magneton, Poong sung, u zavisnosti od potrebe i zelje kupca. Svi stareter imaju garanciju u trajanju od 6 do 12 meseci.

Dc Motore poručujemo direktno od proizvođaca sa rokom isporuke od 3 do 10 dana. U nasem asortimanu možete pronaći i potrebne delove za remont.

U ponudi imamo:

• set za remont zadnje torzione osovine za francuska vozila iz PSA grupacije - Peugeot i Citroën.
• industrijski remontovane zadnje torzione osovine.

Za vozila:

Peugeot 106
Peugeot 205, 206
Peugeot 306, 309
Peugeot 405
Peugeot Partner
Citroën AX
Citroën Saxo
Citroën ZX
Citroën Xsara
Citroën Xsara Picasso
Citroën Berlingo
Citroën C15

Delovi startera različitih proizvođaca koji poseduju dokaz o kvalitetu, kod nas mozete pronaći: rotore, statorske namotaje, nosač četkica, bendiks, biksne , četkice, viljuska, deklovi zadnji/prednji/srednji, automati, kontakti automata, osiguraci bendiksa, setovi za remont, kolektore rotora i svu pratecu opremu koja Vam je potrebna za brz i lak remont starter.

Delovi alternatora različitih proizvođača koji poseduju dokaz o kvalitetu, kod nas mozete pronaći: rotore, statore, lezajeve, diodne ploce, regulatore napona, cure lezaja, remenice, setove kljuceva za remenice, kolektore rotora, kao i remont statorskih namoraja i rotora.

U našoj ponudi cete pronaci jos:

-Sijalice
-Xenon sijalice i xenon komplete
-Akumulatore
-Svecice
-Grejace
-Protokomere, senzore
-avače pritiska ulja/temperature vode
-Buksne, osigurace, stopice, konektore
-Reostate ventilatora kabine
-Pumpe za gorivo
-Diskove i pločice
-Filtere i ulja za mali servis
-Setove za veliki servis


Vršimo remonte anlasera i alternatora za sve tipove vozila u nasem servisu.

Remont rotora i statora anlasera i alternatora.